torstai 2. elokuuta 2012

Mokkapalat kermakuorrutteella

Tänään piti tehdä vieraita varten vkahvipöytään jotain leivonnaista, joten leipasin mokkapaloja. Resepti on joskus jostain netin syövereistä löytynyt rasvattomien mokkapalojen ohje. Se ei poikkea tavallisesta ohjeesta millään muulla tavoin, muuta kuin siten että jättää taikinasta rasvan pois.

Kuorrutteen sijasta käytin jääkaapista löytyneen purkillisen Valion vaahtoutuvaa suklaakermaa. Vatkasin vaahdon aika kiinteäksi. Lusikoin sen pursottimeen ja leikattuani paistetun, jäähtyneen pohjan, pursotin kermavaahdon päälle.



Otin myös sulamaan äitin tekemät omenamuffinit ja pursotin niiden päälle kermavaahtoa, että niistä saataisi vähän jännittävämmän näköisiä tarjottava, kuin tavallisia ruskeita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti