Ensimmäisellä kerralla tein kakkua äitienpäivänä. Silloin minulla ei ollut vaahtoutuvaa suklaakermaa. Sen sijasta taisin laittaa kaksi purkillista vispikermaa ja suklaata laitoin 50g enemmän kuin piti. Koristeeksi pursotin vielä kermavaahtoa reunoille ja päälle ripottelin suklaarouhetta. Kukka on äitienpäiväruususta. Tuli älyttömän hyvää, olisin voinut syödä koko kakun yksinäni.
Kuva äitienpäivän aamupalapöydästä |
Äitienpäivän suklaakakku |
Toisen kerran tein suklaakakkua kesäloman alun kunniaksi. Silloin laitoin pohjaan digestive-keksejä. tällä kertaa täytteeseen laitoin vaahtoutuvaa suklaavaahtoa. Pinnalla on suklaarouhetta ja nonparelleja. En vaan pääse yli enkä ympäri siitä että tämä on ihan mahtavaa!
Varmasti tulee tehtyä vielä tämänkin loman aikana tätä useampaan otteeseen, on maailman ihaninta kakkua kyllä! Ja helppo valmistaakin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti