lauantai 31. maaliskuuta 2012

Heipä hei!

Ensimmäisen ruokablogini ensimmäinen postaus! Jee!

Olen 17-vuotias lukiolainen. Tykkään kovasti laittaa ruokaa ja siksipä päätin kokeilla jakaa aikaansaannoksiani ja reseptejäni muidenkin kanssa. Olen kovin huono noudattamaan ohjeita, mutu-tuntumalla tehdyt ruuat maistuvat yleensä parhaiten, koskaan ei tiedä mitä odottaa. Joten jaan tällä sivulla sekä muilta poimimiani reseptejä että niitä joita olen itse kehitellyt ja muokkaillut muiden resepteistä.

Tässä voisin jakaa kuvia muutamista aiemmin tekemistäni ruuista. Näiden ohjeita en nyt ala kirjoittamaan, ties mistä päin internetin ihmeellistä maailmaa olen näkäkin reseptit poiminut. Mutta seuraavasta postauksesta lähtien laitan mukaan kuvien ja omien kommenttieni lisäksi myös reseptit.
Runebergintorttuja muffinivuoissa

Angry-birds-addiktoituneen pikkuveljen syntymäpäiväkakku. Itse hoidin vain koristelun. Sisältää kermavaahtoa ja mansikkavaahtoa. Linnun ääriviivat ja kakun reunoilla oleva punainen rengas on elintarvikevärjättyä kermavaahtoa. Mustat osat linnusta on tehty asettelemalla mustia nonparelleja pinseteillä.

Leivonnaisia joiden pohja on tehty kananmunattomalla ja maidottomalla mokkapalaohjeella. Päällä oleva kuorrutus on tavallista sokerikuorrutetta joka on värjätty elintarvikeväreillä. Lisäksi päällä on sinisiä ja valkoisia lumihiutale-nonparelleja.


Mokkapaloja. Käytetty kahta eri vahvuista kuorrutetta. Tummempi kuorrute sisältää enemmän kaakaojauhetta ja tomusokeria. Vaalea kuorrute on levitettu alimmaiseksi, tumma kuorrute pursotettu sen jälkeen reunoille ja ristikoksi ja tähdeksi. Lisäksi päällä on nonparelleja.

Pullia joiden päällä on sulatettua suklaata. Suklaa on pursotettu pienellä lääkeruiskulla. Koristeet ovat nonparelleja.

Korvapuusteja ja pullia
Englantilainen hedelmäkakku joulun aikaan. Päällä normaali sokerikuorrutus.

Amerikkalainen hedelmäkakku joulun aikaan.

Pieniä leivonnaisia joissa on mokkapalapohja. Kuorrutus on sokerikuorrutusta. Reunoille asetetut nonparellit asettelin pinseteillä.

Maailman helpoin tonnikalakastike. Sisältää tölkillisen tonnikalaa, purkillisen ruokakertaa, sipulin ja tomaattimurskaa.

Tavallisella täytekakkuohjeella tehty kaksikerroksinen kakku. Päällä mansikkavaahtoa ja kermavaahtoa. Kuviot tehty sulatetulla suklaalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti